Pretraga
Kategorije
Reklama
Nazad na listu
Apartmani Beograd
Bulevar Arsenija Carnojevica, Beograd , Novi Beograd
apartmani.arena@gmail.com
+381649889880
Info Tekst

OPREMLJENOST APARTMANA:

BESPLATAN BEŽIČNI INTERNET, LCD TV 32'', VIDEO PLAJER, KABLOVSKA TV, RADIO, BLINDIRANA VRATA SA ELEKRONSKOM KARTICOM I DODATNIM KLJUCEM, POTPUNO NOV NAMESTAJ, KREVET ZA BEBU, NOVA POSTELJINA, PESKIRI, FEN ZA KOSU, DASKA ZA PEGLANJE VESA, PEGLA, SUSILICA ZA VES, FRIZIDER SA ZAMRZIVACEM, KLIMA, CENTRALNO GREJANJE, ZASEBAN HODNIK APARTMANA KOJI SE TAKODJE ZAKLJUCAVA, KARTICNI SISTEM ZA ELEKTRICNU ENERGIJU, TERASA/ LODJA, DOSTA SLOBODNIH PARKING MESTA ISPRED ZGRADE.

BESPLATNO: VINO 0,180l, Nes kafa, nekoliko vrsta cajeva, kafa, secer.

USLUGE:
Ciscenje: 1X nedeljno
Posteljina: 1X nedeljno
Peskiri: neograniceno


Apartmani Beograd, namenjeni su izdavanju poslovnim ljudima i turistima koji dolaze u Beograd i zele LUX a jeftin smestaj. Novi Beograd apartmani smesteni su na par stotina metara od hotela IN i Holidej In uz sami autoput uz obezbedjen parking. Opremljeni su udobnim i konfornim smeštajem i svim propratnim nameštajem koji je potreban za ugodan smestaj u apartmanima. Spavaca soba poseduje veliki francuski lezaj, dimenzija 190X160, a u dnevnoj sobi jos jedan lezaj dimenzija 200X95. U Apartmanu imate kompletnu opremljenu kuhinju sa svim potrebnim posudjem.
TRZNI CENTRI, MERKATOR, DELTA CITY, USCE i VERO na svega nekoliko stotina metara udaljenosti od Apartmana.
Zgrada je nova, i uradjena je po uzoru na hotelski kompleks, Apartman se nalazi na II spratu i ima besumni lift.
Apartman Beograd, Apartmani Beograd, Beograd Apartmani udaljeni su od sportskog centra Beogradska Arena na svega 150 metara. U sastavu same zgrade nalazi se prodavnica. Zgrada je dobro izolovana i nema saobracajne buke.
Apartman je nov i izuzetno lep. Apartman se izdaje po principu dnevnog najma, a dnevni najam apartmana kosta 50 evra po srednjem kursu NBS na dan placanja, po Apartmanu noć. Turistička taksa je uključena u cenu. Na raspolaganju je i i veliki broj filmova domace i strane produkcije.
Vaša rezervacija je potpuno bezbedna. Svi lični podaci su kodirani i biće obrađeni na bezbedan način.
Novibeogradapartmani.com poštuje poverljivost Vaših ličnih podataka vrlo ozbiljno. Vaši lični podaci biće korišćeni samo za obradu Vaše rezervacije.
Novibeogradapartmani.com Vam neće naplatiti nikakve troškove rezervisanja za ovu rezervaciju, niti naplatiti samu rezervaciju. Vi ćete jednostavno platiti smeštaj u Apartmanu za svoj boravak.
Otkazivanje rezervacije se ne naplaćuje.

Informacije
Način Plaćanja :  kes
Google Mapa
Prijavljivanje
Zaboravljena lozinka?
Registracija
Marketing