Pretraga
Kategorije
Reklama
Nazad na listu
MilinLagum
Ribarski trg 16, Novi Sad
guduricmilena@yahoo.com
+381641372253
Info Tekst

Irig je mala varošica u samom srcu Srema na Fruškoj Gori, a nalazi se na magistralnom putu koji spaja Šabac i Novi Sad. Smeštaj Milin LagumOvo prelepo fruškogorsko mesto je od Novog Sada udaljeno oko 25 kilometara, dok je od Beograda udaljeno oko 70 kilometara. Smeštaj Milin Lagum je pozicioniran u centru Iriga, na samom Ribarskom trgu, a nalazi se u jednoj od najstarijih kuća u mestu. Istorijat Milinog Laguma seže još od 18. veka .
Oslanjajući se na bogato nasledje, donoseći savremene tendencije, spajamo bogatu istoriju i tendencije savremenog vremena. U Milinom Lagumu nudimo promociju vina sa Fruške Gore, vojvodjanske specijalitete i smeštaj.
Smeštaj Milin Lagum sačinava jedan veliki apartman koji poseduje dve spavaće sobe sa francuskim krevetom i jednu četvorokrevetnu sobu. Apartman je moderno opremljen sa kvalitetnim nameštajem i poseduje gotovo sve što je gostima potrebno za prijatan boravak. Gosti mogu da uživaju na prelepo uredjenoj terasi, a u restoranu Lagum mogu da probaju mnoge specijalitete i vina sa područja Fruške Gore. Milin Lagum poseduje svoj parking za goste, kao i prostor za kampovanje pogodan za bicikliste i druge.

Informacije
Način Plaćanja :  kes
Oprema :  Pristup internetu parking dorucak rucakvecera tv
Google Mapa
Prijavljivanje
Zaboravljena lozinka?
Registracija
Marketing