Pretraga
Kategorije
Reklama
Nazad na listu
Karbon
Severni bulevar 6a, Beograd , Zvezdara
office@karbonstate.rs
0628639697
Info Tekst

Moderan multifunkcionalni prostor nadomak centra grada, Karbon je idealan za sve vrste manifestacija i događaja. Minimalistički i urbani enterijer omogućava transformaciju prostora po želji i potrebi klijenta. Opremljen profesionalnim audio sistemom i šinskom rasvetom, Karbon nudi mogućnost organizovanja svih specijalnih događaja.
Različite varijacije postavke scenografije i rasvete dozvoljavaju nam da se poigravamo sa maštom i da sve vaše ideje pretvorimo u stvarnost.U sklopu event centra nalazi se veliki ulazni hol sa garderobom, sala od 360 m2 sa šankom, toaleti (muški, ženski, invalidi), kuhinja, privatni apartman i servisne prostorije. Objekat je urađen u skladu sa svim zakonskim propisima, raspolaže najsevremenijom protivprovalnom i protivpožarnom zaštitom. Našim klijentima na raspolaganju je kompletan inventar: banket pravougaoni i okrugli stolovi i stolice kao i barski stolovi i stolice. Posebnu pažnju posvetili smo klimatizaciji, tako da temperatura u sali uvek bude optimalna i prijatna, a vazduh nezadimljen.

Ni jedan zahtev nije premali ni preveliki za nas. Ako je važno Vama, važno je i nama. Dozvolite nam da Vaš događaj učinimo savršenim.

Informacije
Kvadratura :  500 m²
Klima :  Da
Radno Vreme :  po potrebi događaja
Način Plaćanja :  gotovina, virman
Oprema :  Ozvučenje, Rasveta, Pristup internetu, Video projektor,
Namena :  Svadbe, Rođendani, Žurke, Prezentacije, Press konferencije, Seminari, Matinei, Gala večere, Modne revije, Izložbe
Fotografije
Google Mapa

Ne postoje potrebne koordinate za lociranje na Google mapi.

Prijavljivanje
Zaboravljena lozinka?
Registracija
Marketing